Контактен център

Централен офис

1784 София, ул. Михаил Тенев 12

Телефон за връзка

+359 2 4236986
+359 882261194

Моля попълнете формата и наш представител ще се свърже с вас или ни се обадете директно на тел.: +359 2 4236986 или +359 882261194
* Рекламация към Нет Куриер може да бъде подадена до 30 дни, считано от деня на приемане на пратката от получател. Срокът за разглеждане на рекламации е до 30 дни от датата на получаването им от Нет куриер. В случай че подадените данни в рекламацията са непълни или са необходими допълнителни документи и разяснения към подадената рекламация, срокът за разглеждането й може да бъде удължен с времето, необходимо за набавяне на допълнителната информация. Обезщетение за одобрена и отчетена като основателна рекламация, се изплаща на посочена от Клиент банкова сметка, в срок до 30 дни от датата на изпращане на официално писмо от Нет куриер за одобрение размера на предявената претенция.

Често задавани въпроси

За да предостави качествена услуга, Net първоначално ще предлага услуги на територията на град София. Целта ни е много скоро да предложим национално покритие. Винаги можете да разчитате на персонализирано решение за доставки в градове, за които изпращате или получавате регулярно пратки.
Net създаде изцяло ново собствено приложение, за да може да отговори на вашите нужди. Приложението дава възможност за пълна интеграция с вашия наличен софтуер. Попитайте нашите специалисти и разберете повече.
Към момента Нет куриер работи с рецепции на територията на град София, като основния ни стремеж е да разшерим максимално мрежата си спрямо нуждите на клиента.
Приложението е изключително лесно за ползване, както от вас, така и от вашите клиенти. Чрез приложението на Net, вашите клиенти получават няколко безплатни нотификации, линк за проследяване без необходимост от регистрация, връзка с шофьор в реално време, възможност за разпореждане, оценка на шофьора и използваната услуга. За първи път можете да разчитате на пълно разпознаване на адреси. Клиентите могат да посочат точното си местоположение и място на среща.
В основата на нашия бизнес модел, стои партньорството и ефективността. Стани част от мрежата е нашата програма за привличане на партньори – собственици на търговски обекти или транспортни средства. В случай че желаете да уплътните времето на своите служители в търговския си обект, можете да станете Net рецепция и да обработвате пратки, съобразени по размер и тегло с вашите възможности. За юридически лица, които имат свои автомобили и свободно време, биха могли да се присъединят към нас и да доставят пратки и усмивки. Вярваме, че по този начин подобряваме качеството на доставките и спомагаме за подобряване живота на хората и околната среда. Разбери как да станеш част от Net на нашата интернет страница.