Услуги

Независимо дали изпращате документи, малка пакетна пратка, кашон или палет, ние от Net Courier сме тук, за да предложим решение.

Бързо

Подайте заявка за куриер бързо и лесно. Разчитайте на бърза доставка и последващо клиентско обслужване.

Удобно

Давате възможност на своите клиенти за прозрачност, навременна информация и избор на точно място за среща с куриер.

Ефективно

Предоставяте цялостно решение на своите клиенти и избор от услуги на достъпни цени.
Независимо дали желаете да ползвате нашата услуга от рецепция до рецепция, да доставим или вземем пратката ви от адрес, можете лесно и бързо да направите своята поръчка за куриер на нашата интернет страница или по телефон. За различните индустрии и с цел улеснение на вашата работа при обработка на голям брой поръчки, Нет Куриер предоставя персонализирани решения и възможност за електронен обмен на данни. По този начин, информацията за поръчките от онлайн магазина ви се прехвърля автоматично към куриер, а вие проследявате и контролирате обемите и изпълнението на доставките си в реално време. Свържете с нас за повече информация
От рецепция до рецепция
От Рецепция до Рецепция
Нет Куриер предоставя възможност да оставите или получите пратките си в удобна за вас рецепция. За да бъде лесно и удобно, разширяваме партньорската си мрежа ежедневно, като целта ни е да подсигурим пълно покритие във всеки квартал на територията на град София. За ваше удобство, всяка една от рецепциите ни е с различно, удължено работно време. Най-често рецепциите обслужват малки пратки, които вие имате възможност да оставите или получите лично на място. Намерете най-близката и удобна за вас рецепция, вида пратки, които тя обслужва и работното й време ТУК.
Рецепция – Врата и Врата – Рецепция
Рецепция – Врата и Врата – Рецепция
Разработихме специално решение за онлайн търговци, които ежедневно приемат и обработват десетки поръчки. Предлагаме ви възможност за взимане на пратките от вашия адрес, в края на деня и тяхното дистрибутиране до удобна за получател рецепция, на конкурентни цени. Услугата от врата до рецепция, не само спестява време, но и ресурс, който можете да използвате за вашата основна дейност. В съчетание с тази услуга, използвате преференциални цени за връщане на пратките от клиент, в случай че те останат непотърсени в рецепция или отказани от клиент след Преглед и Преглед и тест. Услугата от рецепция до врата е подходяща за оптимизиране на разходите по връщане на пратки, както и в случаите когато нямате възможност да изчакате куриер и е по-удобно за вас да оставите пратките си до най-близката до вас рецепция, а ние да ги доставим до краен получател. Пратките, които се обслужват от рецепции, с максимално допустимите им размери и тегло, са посочени и описани към всяка една от рецепциите в нашия локатор.
Врата – Врата
Врата – Врата
В случаите когато желаете да получите или доставите по-обемни, тежки, палетизирани пратки или малки такива от врата до врата, ние бихме могли да предложим решение, на достъпни цени. Разполагаме с автомобили с падащ борд за по-обемни и тежки пратки, имаме възможност да предоставим решение за доставка или взимане на пратка от централни части на града, както и да извършим доставка с двама шофьори.

Контрол върху доставката

Вашите клиенти получават три нотификации и линк за пълен контрол върху доставката, без необходимост от регистрация.

Конкурентни цени

Преференциални условия при комбиниране на услугите от рецепция до рецепция и от врата до рецепция.

Непотърсени пратки

Ефективно решение за непотърсени пратки от вашите клиенти.
Независимо кои от услугите ни ще изберете и ще бъдат предпочитани от вашите клиенти, вие можете да се възползвате от различните ни пакети, на база различните теглови категории и предимствата на всеки един от тях.

Мини пакет /Mini Pack/

Подходящ за документални и колетни пратки, с максимална дължина на страна до 50см и реално тегло до 3кг. Една цена от 0.5 до 3кг. Тарифиране на база реално тегло. Конкурентни цени. Пакетът е приложим за услугите от рецепция до рецепция, от врата до врата, от врата до рецепция и от рецепция до врата.

Нет Директ /Net Direct/

Походящ за пратки с максимална страна на пакет 120см. и сбор от дължина, ширина и височина до 250см. Лесно определими и фиксирани цени до 30кг., на база реално тегло на пратката. Пакетът е приложим за услугите от рецепция до рецепция, от врата до врата, от врата до рецепция и от рецепция до врата.

Голям пакет /Net Large/

Подходящ за непалетизирани пратки с нестандартни размери, с максимална дължина на страна 240см., сбор от дължина, ширина и височина на пратката до 320см. Ценообразуване на база тарифно тегло. Конкурентни ценови условия. Пакетът е приложим за услугите от врата до врата и за останалите услуги, в изрично посочените рецепции за прием на обемни пратки.

Палетни пратки /Net Pallet/

Подходящ за доставка на палетни пратки с различна основа и размери. Лесно калкулиране и предвидимост на ценовите условия за стандартни палети с различна основа 120x120см, 120х100см, 110х110см, 100х100см, 120х80см, 80х60см и други. Ценообразуване на база реално тегло. Възможност за доставка и взимане с автомобил с падащ борд и палетна количка. Пакетът е приложим за услугата от врата до врата.

Допълнителни услуги

В случай че желаете да ни се доверите и да използвате нашите услуги, заповядайте няколко лесни стъпки:

Влезте на нашата интернет страница

Натиснете бутон “Заяви куриер”

Попълни данните за пратката

Проследи и контролирай пратката си
в реално време, чрез линк,
без необходимост от регистрация

В случай че желаете да ни се доверите и да използвате нашите услуги, заповядайте няколко лесни стъпки:

Влезте на нашата интернет страница

Натиснете бутон "Заявете куриер"

Попълни данните за пратката

Проследи и контролирай пратката си в реално време, чрез линк, без необходимост от регистрация